Especialitats

Carlos

Neurologia i Neurocirurgia (+info)

Carlos Ros
En Carlos és especialista Europeu en Neurología i Neurocirugía pel EBVS® i ECVN (European Board of Veterinary Specialisation i el European College of Veterinary Neurology). En Carlos se va llicenciar a la UAB. Va fer un internat rotatori general a la UABi un específic de neurología al Animal Health Trust. Seguidament va fer la residència de neurología i neurocirurgia a la UAB y va obtener la titulació d’especialista pel ECVN. Després de més de vuit anys treballant a importants hospitals de Anglaterra i Espanya, en Carlos torna a Mallorca per treballar com a Responsable del Servei de Neurología i Neurocirurgia de Memvet- Centre de Referencia Veterinaria, on nomes s´atenen casos referits per companys veterinaris i urgències neurològiques. En Carlos ha publicat (i continua publicant) múltiples articles científics a revistes  nacionals e internacionals i participa de manera regular com a ponent en congresos i postgraus nacionals e internacionals.

Alejandra_ok

Anestèsia i Medicina del Dolor (+info)

Alejandra García de Carellán Mateo
Na Alejandra és especialista Europea en Anestèsia i Analgèsia Veterinària per l'EBVS® i ECVAA (European Board of Veterinary Specialisation i European College of Veterinary Anaesthesia and Analgesia). N’Alejandra es va llicenciar a la Universidad Complutense de Madrid (UCM) i va realitzar un internat general rotatori a la Universitat Autònoma de Barcelona i un d’específic d'anestèsia a la Universitat de Liverpool. Després, va realitzar la residència al Royal Veterinary College i va obtener la titulació d’especialista de l’ECVAA. Després de vuit anys treballant a importants hospitals d'Anglaterra i Espanya, n’Alejandra s'incorpora com a responsable del Servei d'Anestèsia i Unitat del Dolor de Memvet-Centre de Referència Veterinària, on únicament s'atenen casos remesos per companys veterinaris. N’Alejandra ha publicat (i continua publicant) múltiples articles científics a revistes nacionals i internacionals i participa de manera regular com a ponent en congressos i postgraus nacionals i internacionals.

Jordi-Lopez-Memvet

Cardiologia (+info)

Jordi López 
En Jordi és especialista diplomat Europeu i amb reconeixement oficial al Regne Unit i Espanya en cardiologia veterinària. Després de cofundar Memvet - Centre de Referència Veterinària a Palma l'any 2019, actualment combina la seva tasca de cap del servei de medicina i cirurgia cardiorespiratòria a Memvet, cap de servei de cardiologia a l'hospital de la facultat de veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona i cardiòleg itinerant per diverses clíniques de les Illes Balears, així com teleconsultor per a clíniques de primera opinió dels Estats Units. És autor de nombrosos articles científics en revistes d'impacte a la seva àrea, capítols de llibres i desenvolupa activitat docent per a universitats i associacions privades, participant com a professor en diversos títols de post grau i formació especialitzada.

Marian-Matas-Memvet

Ofalmologia (+info)

Màrian Matas
Na Màrian és especialista en oftalmología pel EBVS® (European Board of Veterinary Specialisation) i pel RCVS (Royal College of Veterinary Surgeons). Na Màrian se va llicenciar a la UAB. Va fer un internat rotatori general i un específic d’oftalmologia en el Animal Health Trust (Newmarket, Anglaterra). Seguidament va fer la residencia per poder assolir els requeriments per fer l’exàmen teorico-pràctic del ECVO (European College of Veterinary Ophthalmologists). Na Màrian va fer un curs de postgrau sobre educació veterinària. Després de 10 anys treballant a importants Hospitals a Anglaterra, na Màrian va tornar a Mallorca per iniciar la seva tasca inicialment com itinerant, i finalment treballant a Memvet, centre de referencia. A on veu exclusivament casos referits per companys. Na Màrian és ponent de cursos i congresos a nivel nacional i internacional. Al seu temps lliure li agrada disfrutar de la família i de la roqueta.

Na Màrian és la única oftalmòloga acreditada a les Illes Balears per realitzar els certificats oficials del ECVO de malalties hereditàries (link

Juan

Juan Maestro
Veterinari

En Juan és veterinari graduat per la Universidad de Las Palmas. Ha fet un internat rotatori a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha cursat el Postgrau d’Oftalmologia a la mateixa universitat. En Juan va ser internan d’oftalmología a l’Institut Veterinari Oftalmològic (IVO) de Barcelona, també ha presentant comunicacions orals i posters a diferents congresos nacionals. En aquest temps, ha realitzat estàncies a diferents centres d’oftalmologia d’Espanya, Regne Unit i Paisos Baixos. Després de fer feina a l’Hospital Glòries de Barcelona, s’ha traslladat a Palma per continuar la seva formació en Oftalmologia com a veterinari intern del servei. En Juan és membre de la Societat Espanyola de Oftalmologia Veterinaria (SEOVET), i de la de Veterinaris Especialistes en Petits Animals (AVEPA) un hospital de referencia de Barcelona

Maria

María Descalzo
Veterinària


Na María es va llicenciar en Veterinaria a la Universitat Cardenal Herrera CEU al 2013. Des de llavors ha fet feina a diferents hospitals a on va desenvolupar gran interés per l’àrea de diagnòstic per la imatge. En el 2016 fa finalitzar un postgrau en ecografía abdominal y ecocardiografía. A l’any 2019 va ser professora associada d’aquesta mateixa especialitat a la Universitat Cardenal Herrera CEU. Llavros va decidir marxar al Regne Unit a on va fer feina com a Imaging Clinician en imageneologia avançada (ressonància magnética i TAC). Na María forma part de la Asociació Veterinària Espanyola de Petits Animals (AVEPA), del grup de treball de diagnòstic per imatge (GEDI) i aquest any a començat la acreditació d’aquesta especialitat, a mes de ser membre de EAVDI i MRCVS.

Elena

Elena Escribano
ATV - Infermera Veterinària

IMG_4816-Editar
IMG_4940-HDR
Centro Veterinario Mallorca. Oftalmogia veterinaria. Cardiologia veterinaria
IMG_4932
Centro Veterinario Mallorca. Oftalmogia veterinaria. Cardiologia veterinaria

Bradiarritmia tractada amb marcapassos monocameral.

cardiologia-veterinaria-memvet

Conducte arteriós peristent tancat per tècnica mínimament invasiva.

C. Reina Esclaramunda, 6
07003 Palma, Illes Balears
T. 971 124 866
W. 674 084 708
admin@memvet.com
@memvet_

Aviso legal

Política de privacidad

Política de cookies

Favicon