Especialitats

Jordi-Lopez-Memvet

Cardiologia (+info)

Jordi López 
En Jordi és especialista diplomat Europeu i amb reconeixement oficial al Regne Unit i Espanya en cardiologia veterinària. Després de cofundar Memvet - Centre de Referència Veterinària a Palma l'any 2019, actualment combina la seva tasca de cap del servei de medicina i cirurgia cardiorespiratòria a Memvet, cap de servei de cardiologia a l'hospital de la facultat de veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona i cardiòleg itinerant per diverses clíniques de les Illes Balears, així com teleconsultor per a clíniques de primera opinió dels Estats Units. És autor de nombrosos articles científics en revistes d'impacte a la seva àrea, capítols de llibres i desenvolupa activitat docent per a universitats i associacions privades, participant com a professor en diversos títols de post grau i formació especialitzada.

Marian-Matas-Memvet

Ofalmologia (+info)

Màrian Matas
Na Màrian és especialista en oftalmología pel EBVS® (European Board of Veterinary Specialisation) i pel RCVS (Royal College of Veterinary Surgeons). Na Màrian se va llicenciar a la UAB. Va fer un internat rotatori general i un específic d’oftalmologia en el Animal Health Trust (Newmarket, Anglaterra). Seguidament va fer la residencia per poder assolir els requeriments per fer l’exàmen teorico-pràctic del ECVO (European College of Veterinary Ophthalmologists). Na Màrian va fer un curs de postgrau sobre educació veterinària. Després de 10 anys treballant a importants Hospitals a Anglaterra, na Màrian va tornar a Mallorca per iniciar la seva tasca inicialment com itinerant, i finalment treballant a Memvet, centre de referencia. A on veu exclusivament casos referits per companys. Na Màrian és ponent de cursos i congresos a nivel nacional i internacional. Al seu temps lliure li agrada disfrutar de la família i de la roqueta.

Na Màrian és la única oftalmòloga acreditada a les Illes Balears per realitzar els certificats oficials del ECVO de malalties hereditàries (link

Alejandra_ok

Anestèsia i Medicina del Dolor (+info)

Alejandra García de Carellán Mateo
Na Alejandra és especialista Europea en Anestèsia i Analgèsia Veterinària per l'EBVS® i ECVAA (European Board of Veterinary Specialisation i European College of Veterinary Anaesthesia and Analgesia). N’Alejandra es va llicenciar a la Universidad Complutense de Madrid (UCM) i va realitzar un internat general rotatori a la Universitat Autònoma de Barcelona i un d’específic d'anestèsia a la Universitat de Liverpool. Després, va realitzar la residència al Royal Veterinary College i va obtener la titulació d’especialista de l’ECVAA. Després de vuit anys treballant a importants hospitals d'Anglaterra i Espanya, n’Alejandra s'incorpora com a responsable del Servei d'Anestèsia i Unitat del Dolor de Memvet-Centre de Referència Veterinària, on únicament s'atenen casos remesos per companys veterinaris. N’Alejandra ha publicat (i continua publicant) múltiples articles científics a revistes nacionals i internacionals i participa de manera regular com a ponent en congressos i postgraus nacionals i internacionals.

Carlos

Neurologia i Neurocirurgia (+info)

Carlos Ros
En Carlos és especialista Europeu en Neurología i Neurocirugía pel EBVS® i ECVN (European Board of Veterinary Specialisation i el European College of Veterinary Neurology). En Carlos se va llicenciar a la UAB. Va fer un internat rotatori general a la UABi un específic de neurología al Animal Health Trust. Seguidament va fer la residència de neurología i neurocirurgia a la UAB y va obtener la titulació d’especialista pel ECVN. Després de més de vuit anys treballant a importants hospitals de Anglaterra i Espanya, en Carlos torna a Mallorca per treballar com a Responsable del Servei de Neurología i Neurocirurgia de Memvet- Centre de Referencia Veterinaria, on nomes s´atenen casos referits per companys veterinaris i urgències neurològiques. En Carlos ha publicat (i continua publicant) múltiples articles científics a revistes  nacionals e internacionals i participa de manera regular com a ponent en congresos i postgraus nacionals e internacionals.

Juan

Juan Maestro
Veterinari

En Juan és veterinari graduat per la Universidad de Las Palmas. Ha fet un internat rotatori a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha cursat el Postgrau d’Oftalmologia a la mateixa universitat. En Juan va ser internan d’oftalmología a l’Institut Veterinari Oftalmològic (IVO) de Barcelona, també ha presentant comunicacions orals i posters a diferents congresos nacionals. En aquest temps, ha realitzat estàncies a diferents centres d’oftalmologia d’Espanya, Regne Unit i Paisos Baixos. Després de fer feina a l’Hospital Glòries de Barcelona, s’ha traslladat a Palma per continuar la seva formació en Oftalmologia com a veterinari intern del servei. En Juan és membre de la Societat Espanyola de Oftalmologia Veterinaria (SEOVET), i de la de Veterinaris Especialistes en Petits Animals (AVEPA) un hospital de referencia de Barcelona

Maria

María Descalzo
Veterinària


Na María es va llicenciar en Veterinaria a la Universitat Cardenal Herrera CEU al 2013. Des de llavors ha fet feina a diferents hospitals a on va desenvolupar gran interés per l’àrea de diagnòstic per la imatge. En el 2016 fa finalitzar un postgrau en ecografía abdominal y ecocardiografía. A l’any 2019 va ser professora associada d’aquesta mateixa especialitat a la Universitat Cardenal Herrera CEU. Llavros va decidir marxar al Regne Unit a on va fer feina com a Imaging Clinician en imageneologia avançada (ressonància magnética i TAC). Na María forma part de la Asociació Veterinària Espanyola de Petits Animals (AVEPA), del grup de treball de diagnòstic per imatge (GEDI) i aquest any a començat la acreditació d’aquesta especialitat, a mes de ser membre de EAVDI i MRCVS.

Laura-Roman-Memvet

Laura Román
ATV - Infermera Veterinària

Elena

Elena Escribano
ATV - Infermera Veterinària

IMG_4816-Editar
IMG_4940-HDR
Centro Veterinario Mallorca. Oftalmogia veterinaria. Cardiologia veterinaria
IMG_4932
Centro Veterinario Mallorca. Oftalmogia veterinaria. Cardiologia veterinaria

Bradiarritmia tractada amb marcapassos monocameral.

cardiologia-veterinaria-memvet

Conducte arteriós peristent tancat per tècnica mínimament invasiva.

C. Reina Esclaramunda, 6
07003 Palma, Illes Balears
T. 971 124 866
W. 674 084 708
admin@memvet.com
@memvet_

Aviso legal

Política de privacidad

Política de cookies

Favicon